Dit is Thomas. Hij helpt graag om de juiste structuur te creëren, ingewikkelde discussies terug te brengen naar de essentie en scherp te krijgen wat men nu écht bedoelt.

— geschreven door Thomas Drenth
IMG_2939

Wat kun je over jezelf vertellen?

Mijn naam is Thomas. Ik help mensen graag om de juiste structuur te creëren, ingewikkelde discussies terug te brengen naar de essentie en scherp te krijgen wat ze nu écht bedoelen. Ik mag graag puzzelen en creëren, maar dan vooral met verhalen, perspectief, en processen. Erg handig als procesbegeleider voor onderwijsteams natuurlijk, maar ik werk ook graag mee in onderwijsprogramma’s, waar ik studenten kan coachen en begeleiden bij hun eigen projecten.

Hoe is het om met jou te werken?

Ik ga kalm, open-minded, en zorgzaam te werk in alles wat ik doe. Ik ben vooral goed in luisteren, de kern van abstracte ideeën doorgronden, en tot concrete conclusies komen. Mijn kennis van design thinking en mijn communicatieve vaardigheden zet ik graag in om anderen verder te helpen en te brengen.

Hiermee creëer ik vaak veel rust en overzicht voor de mensen om mij heen. Het is wat mij betreft dan ook cruciaal om af en toe even stil te staan en de juiste vragen te stellen.

Wat drijft of inspireert jou?

Ontwikkeling  is niet vanzelfsprekend, en ik neem graag de ruimte om anderen te helpen de juiste vragen te stellen en koers te houden naar hun doelen. Daarnaast, het hele proces van leren en ontwikkelen, het moment van realisatie of bewustwording, dat is voor mij fascinerend! Het geeft mij een enorme kick als ik mensen zie groeien, nieuwe inzichten zie opdoen of bruisen van nieuwe ideeën en vragen. Een gevoel van voldoening dat ik, grappig genoeg, ook met mijn hond deel tijdens onze trainingssessies. Ik kan echt intens genieten van zijn ontdekkingen en slimme trucs.

Dus ja, dat ben ik in een notendop – altijd bereikbaar om te sparren over nieuwe avonturen in leren en ontwikkelen!

Contactgegevens