Dit is Ryco. Het is voor hem belangrijk dat we samen duidelijk voor ogen hebben wat we willen bereiken. Hij zal dan ook zeker de grote vragen stellen waar nodig.

— geschreven door Ryco Wolbers
photo-ryco-dj

Hoe ziet een samenwerking met jou eruit?

Een samenwerking met mij is to the point, rustig, en met oog voor detail. Het is voor mij belangrijk dat we samen duidelijk voor ogen hebben wat we willen bereiken. Ik zal ook zeker vragen stellen over hoe de zaken gaan. Ik ga dan ook zorgvuldig te werk en probeer alle aspecten van een project te overzien. Deze kwaliteiten zet ik graag in zodat anderen zich volledig kunnen richten op de realisatie van hun ideeën.

Dit klinkt misschien als iemand die zich op de achtergrond begeeft, maar ik ben er zeker niet vies van om zelf de mouwen op te stropen en mee te werken om de boel in beweging te krijgen.

Hoe houd jij jezelf scherp?

Mijn manier om scherp te blijven, is door altijd helder te hebben welke impact je wilt maken. In ons werk gaat dat bijna altijd over waar we leerlingen of studenten bij willen helpen. Wanneer je dit scherp hebt, kun je kritisch kijken naar je werk en meten of je de gewenste resultaten behaalt. Vraag een student wat ze ervan vinden en je wordt snel genoeg met je neus op de feiten gedrukt.

Waar leer je graag zelf meer over?

Dit jaar heb ik twee draaitafels aangeschaft en ben ik begonnen met dj’en met platen. Opeens waren alle moderne hulpmiddelen weg en moest ik het puur op geluid en gevoel doen. Dit is een enorm leerproces waar ik mijzelf helemaal in kan verliezen.

Recent ben ik ook gestart met een Cursus Grunnegs en geniet ontzettend van de meesterlijk bedachte moderne woorden. Ik moet nog veel oefenen, dus daag me vooral uit.

Contactgegevens