Bij onderwijs komt meer kijken dan lesgeven alleen. Goed idee! Maar waar haal je de tijd en mensen vandaan om invulling te geven aan die innovatieve onderwijsprogramma’s en nieuwe projecten. Onze projectleiders helpen je graag om praktische projecten in het (v)mbo te realiseren en aan te slingeren.

Voor zulke projecten steken we onze handen graag uit de mouwen:

  • opzetten van nieuwe onderwijsprogramma’s en onderwijsvormen
  • bijdragen aan regionale projecten of samenwerkingsverbanden
  • contacten leggen met het bedrijfsleven
  • samenwerken met andere opleidingen en scholen
Op-Scherp-Futureproof-bespreking

Even heel praktisch:

Als projectleiders nemen wij het project uit handen. Geen advies, maar samen aan de bak! We denken mee met alle betrokkenen en draaien mee in de organisatie. We zetten samenwerkingen op, creëren wisselwerking, en maken stappen. Daarnaast vormen we een eenduidig gezicht voor het project en houden we een vinger aan de pols door de impact actief te meten.

Welk voordeel levert dit je op?

Voordeel van externe projectleiding is dat wij meer flexibiliteit en focus hebben om de nodige (extra) stappen te kunnen zetten. Dit is anders voor interne projectleiders, die er vaak nog andere verantwoordelijkheden naast hebben. Daarnaast hebben wij als projectleiders van buiten het schoolsysteem een andere kijk en frisse blik op de ontwikkeling en het onderwijs.

Drie voor de prijs van één!

Wij bieden in onze projectleiding een unieke combinatie van structuur, ondernemerschap, en creativiteit.

Dit komt omdat je niet één persoon op de klus zet, maar heel Op Scherp. Zo heb je het voordeel van alle verschillende krachten en persoonlijkheden van onze projectleiders doordat ze elkaar (op de achtergrond) aanvullen. Dit helpt ook enorm in de organisatiekracht!

Op-Scherp-Hogeland-College-Thomas-en-Bram-2

Samenwerken? Bel of mail ons!

Contactgegevens