Iets nieuws opstarten of de koppen bij elkaar om slagen te maken als onderwijsteam? Gedurende een dag of dagdeel duiken we met jou en team op het betreffende thema binnen het (v)mbo. Wij organiseren alles op maat, sturen het gesprek, leiden de dag en streven naar actiegericht resultaat. Dat alles op een frisse en productieve manier.

Acties die we eerder tijdens een teamsessie hebben opgepakt:

  • terugblikken op het schooljaar
  • teamplannen neerzetten of bespreken
  • feedback verzamelen van studenten
  • introduceren nieuwe koers
  • co creatieve werksessie met bedrijven of andere opleidingen
  • even er tussenuit voor teambuilding
Op-Scherp-Futureproof-deelnemers

Even heel praktisch:

Wij helpen jou om een sessie met jouw team te organiseren. Gedurende een dagdeel of dag gaan wij samen met jullie actief aan de slag om jullie vraagstuk aan te pakken. Jullie brengen het onderwerp in en wij doen verder alle voorbereidingen. We zetten hierbij graag een extra stap om bijvoorbeeld bedrijven uit te nodigen, of een inspirerend bezoek te organiseren.

Welk voordeel levert je dit op?

De tijd die je als team samen hebt is vaak spaarzaam. Wij helpen om hier het maximale uit te halen en een vliegende start te maken. Met altijd als resultaat concrete uitkomsten en heldere acties om binnen het team te verdelen. Jullie kunnen je zo tijdens de sessie richten op de inhoud en het tot elkaar komen als team rondom een gezamenlijke ambitie.

Wat kost dat?

  • een sessie van een dagdeel vanaf €1200,-
  • een sessie van een dag vanaf €1650 ,-
Leuk en doelgericht combineren?

Een technische uitdaging voor een team met alleen rechterhanden, een escape room voor het team dat van hersenkrakers houdt, of samen een heerlijke maaltijd neerzetten voor de Bourgondiërs onder ons.

Wij combineren onze teamsessies graag met teambuildingactiviteiten. Lachen, leren en samen groeien – dat is waar het bij ons om draait! Wij helpen hierbij graag om een activiteit te vinden die bij jullie team past.

Op-Scherp-Scrapheap-challenge-aan-de-slag

Dus, dagje aanpakken? Bel of mail ons!

Contactgegevens