Praktische gids

Drie drempels bij onderwijsontwikkeling.

Ontvang direct onze praktische gids en leer wat de drie drempels bij onderwijsontwikkeling zijn en hoe je deze kunt overkomen.

Vul je e-mailadres in om de gids in je mailbox te ontvangen. Vervolgens sturen we je maximaal één keer per kwartaal een mail met tips om je team over de drempels te helpen. Natuurlijk kun je jezelf op ieder moment weer uitschrijven.

Frustreer jij je wel eens over het tempo waarin jouw MBO opleiding zich ontwikkeld? Zie je veel kansen, maar komt het (te) langzaam van de grond?

Op Scherp houdt MBO opleidingen scherp als het gaat om onderwijsontwikkeling. Dat doen we vanuit onze missie dat iedere MBO student betekenisvol onderwijs ervaart.

Om relevant te blijven moeten opleidingen zich ontwikkelen om aan te sluiten op de arbeidsmarkt en studenten. Op Scherp is de partij die helpt om de noodzakelijke ontwikkeling te realiseren.

We inspireren docenten om na te denken over betekenisvolle ontwikkeling van hun opleiding, verbinden partijen binnen en buiten scholen, en werken met docenten om samen tot meer resultaat in minder tijd te komen.