Workshop

Maak kennis met design thinking.

Vaak is het nog zo dat er vanuit een ivoren toren wordt bedacht wat het beste zou moeten zijn voor de klant. Zonder te vragen wat de klant eigenlijk zelf denkt. Uiteindelijk komt men er dan achter dat het idee totaal niet aansluit: dit is niet meer van deze tijd (en kan je bakken met geld kosten). Daarom is het belangrijk dat je begint met de mensen waarvoor je ontwerpt en eindigt met nieuwe oplossingen die op maat zijn gemaakt voor hun behoeften. Het draait om het opbouwen van empathie, het betrekken van gebruikers, en uiteindelijk het neerzetten van een waardevolle oplossing. Hoe zo’n proces eruit ziet, leer je in onze workshop.

Wat dit voor jou betekent

Leer te denken en werken als een designer. Ontwikkel een mindset voor het vormen van een inspirerende uitdaging bij het echte probleem.

Ontdek de kracht van het design thinking proces. Leer het te beheersen en gebruik het als houvast om zaken in de toekomst beter en sneller te doen.

Wees niet langer bang om fouten te maken. Zonder conflict geen groei. Creëer een omgeving waarin fouten gemaakt moeten worden om van te leren.

Wij hebben het allemaal al meegemaakt

Veel professionals zijn bekend met de methode(n) waarover wij spreken, maar er zijn maar weinig die het toepassen. Wij praten er niet alleen over; wij draaien dit soort projecten regelmatig op grote schaal. Wat we vertellen tijdens onze workshop zijn vooral onze eigen inzichten uit de praktijk - waar we met vallen en opstaan wijzer zijn geworden. En waar we nog steeds leren overigens.

Workshop design thinking bij Online Media Koffer Workshop design thinking NHL Workshop design thinking NHL close up

Nieuwsgierig naar design thinking?

Stel jezelf deze vragen; ben je op zoek naar een proces waar je op kan vertrouwen? Wil je leren werken en denken als een ontwerper? Wil jij echt een verschil maken? Ja? Dan moeten we nodig praten.

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de workshop?

De workshop duurt 3 á 4 uur.

Wat zijn de kosten?

We rekenen een vaste prijs van €750,- per workshop.
Dit is exclusief mogelijke reisvergoedingen, of extra diensten (bijvoorbeeld het voorzien van een locatie of lunch & koffie).

Hoeveel personen kunnen meedoen?

Per workshop is er ruimte voor 20 deelnemers. Bij meer deelnemers moet er een extra workshop worden afgenomen.
(Klinkt gemeen, maar we willen je de persoonlijke aandacht geven die het verdiend.)

Welke personen moeten erbij zijn?

Deze workshop is vooral nuttig voor professionals die te maken hebben met de ontwikkeling van producten, diensten, systemen, of ervaringen.

Wie geeft de workshop?

Je krijgt altijd een host jong en fris van geest met praktijkervaring in design thinking. Klik hier om ons beter te leren kennen.

Op welke locatie vindt de workshop plaats?

De workshop kan worden gehouden op een locatie naar eigen keuze. Tegen een meerprijs verzorgen wij de locatie.

Kruisje voor sluiten contactformulier

Contactformulier

* Optioneel